NOSTALGIA KU DI DUNIA PENULISAN

untuk karya seniku

Sunday, April 22, 2007

Pesta Buku kembali

Hai, assalamualaikum.
Kembali kita bersua di PESTA BUKU yang akan bermula pada 27 April hingga 6 Mei 2007 ini. Kepada semua 'ulat-ulat buku' khususnya dan penggemar bahan bacaan amnya, jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk menjelajah lautan buku di Pusat Dagangan Dunia Putra di tarikh itu. Saya akan berada di gerai penerbitan novel saya (BUKU PRIMA) dan (CREATIVE) di antara tarikh-tarikh itu. Kepada rakan-rakan penulis dan rakan-rakan pembaca, semoga kita bertemu di sana nanti untuk mengeratkan silatulrahim. Assalamualaikum.

11 Comments:

At 10:52 PM, Anonymous Anonymous said...

saya dok cadang nak pi sana 5 @ 6, sebab mulai 26 ni - 1.5 saya di Pahang ...

 
At 7:41 PM, Blogger tanne hadihaz said...

Harap dpt bertemu dgn Kak Ila kat pesta buku tu nanti

 
At 12:42 AM, Blogger Mersik said...

Salamz Ramlah, akhirnya dpt juga sy mengenali cam mana penulis ini sebenarnya.. kekeke

Maaf kerana tidak menyapa.. kerana sy malu gitu.. alahaii

 
At 1:57 AM, Anonymous Anonymous said...

Baru balik dari kursus .. hehehe tgh dok pulun nulis novel ni kak .. hehehe

 
At 9:58 AM, Anonymous Anonymous said...

Ni haaa katanya DBP nak terbit novel saya bulan julai ni .. kulit cover dah siap, tgk le kat blog saya ... harap2 terbit bulan 7 ni ler ...

 
At 9:23 AM, Anonymous Anonymous said...

Tahniah juga kepada kak, amboi senyap2 aje dia ya... hehehhe

 
At 10:07 PM, Anonymous Anonymous said...

Mana entri baru ni kak?

 
At 10:09 PM, Blogger Najwa Aiman said...

heee...! Tekezut bila ada tetamu hari tu. Ramlah Rashid memang dah kenal, tapi namanya lah. rasa2nya orgnya blom pernah jumpa, kan?

Anyways, sonot dapat kenal. Senang-senang marilah ke Khayal, meriah sket. Yang kat Penglipur tu beta sorang jek.

 
At 6:34 AM, Anonymous Anonymous said...

Fuh kak, naik bercendawan dah entri ni kak oi .... hehhee

 
At 4:00 AM, Anonymous Anonymous said...

apo ko sonyap sgt kak ni?

 
At 11:42 AM, Blogger Rasha_rz said...

hai kawan2, sorylah lama senyap. anyway sekarang kak ila muncul balik ha... jangan marah sf.

 

Post a Comment

<< Home